ТікТок додає можливості для роботи зі старими акаунтами

Автор Денис Нагорный
6 просмотры 1 minutes read
ТикТок добавляет возможности для работы со старыми аккаунтами

Платформа оновила свої налаштування, дозволивши користувачам обирати, що станеться з їхніми профілями після смерті.

У TikTok додано нове налаштування для збереження акаунта після смерті, яке дасть змогу користувачам обирати, що має статися з їхнім акаунтом після їхньої смерті.

Тепер у налаштуваннях облікового запису застосунку доступна опція, яка дає змогу користувачам або призначити іншого користувача для керування своїм обліковим записом, або видалити свій профіль, як показано на зображеннях нижче, опублікованих у Threads дослідником застосунків Раду Онческу.

Інші скріншоти, опубліковані в Threads користувачем Джоною Мансано, показують, що в рамках кожної опції користувачі також зможуть обрати, що контролюватиме контакт, створений раніше.

Для деактивації акаунта TikTok вимагає, щоб запит на видалення надійшов від члена сім’ї або іншого законного представника. Як правило, для обробки такого запиту знадобиться підтвердження родинних зв’язків і свідоцтво про смерть.

Ці налаштування можуть дати користувачам певну впевненість у тому, що їхня інформація оброблятиметься так, як вони вважатимуть за потрібне.

Це цілком логічне міркування в епоху соціальних мереж.

Як повідомляє The Guardian, згідно з дослідженням, проведеним Оксфордським університетом у 2019 році, до 2100 року на Facebook може зберігатися до 4,9 мільярда профілів померлих користувачів, що може перевищити кількість нині живих користувачів.

Справді, мільйони користувачів соціальних мереж уже померли, що робить це питання важливим з погляду конфіденційності та обсягу зберігання даних.

Таким чином, це може стати корисним оновленням для користувачів TikTok, які замисляться про свою онлайн-спадщину.

Related Posts